GESTORS ESTADÍSTICS PER A OT’S

[ Gestors estadísticas per OT’s ]

L’eina ideal per conèixer els que visiten les nostres oficines de turisme, totalment personalitzable i configurable a les necessitats de cada client.
El personal de l’Oficina de Turisme introdueix de forma senzilla les dades referents als paràmetres prèviament definits (tipus de visitant, pernoctacions, informació demanda, material,…)

Què ens permet el sistema OT-gest:
Dotar a les oficines de turisme d’un sistema que faciliti el control estadístic de les consultes que es reben per qualsevol canal (presencials, telefòniques, mail, xarxes …)
Permetre a les oficines de turisme extreure dades creuant qualsevol dels paràmetres introduïts i definint períodes de temps a analitzar.
En cas de clients, amb varies oficines de turisme, poder tractar-les estadísticament tant de forma conjunta com individual.
Tenir un control dels estocs de material, marcar llindar per emetre alerta de necessitat d’un determinat material, producte.
Aquelles oficines de turisme que venen marxandatge o entrades, emetre els corresponents tiquets de venta, i tenir un control de caixa.

Possibilitats a nivell de hardware:
PC All in One tàctil.
Tablet amb SO Windows.
Instal.lació directa als equips del client.
Instal.lació a servidor, servei multi-llicència.

Extres a incorporar:
Impressora de tiquets.
Lector de codi de barres.
Calaix moneder.
Visor led.

Novetat – i-client:
Mitjançant una Tablet, aquells que ens visiten de forma lliure valoraran aspectes com la senyalització, neteja, atenció rebuda, satisfacció de la seva experiència, … aspectes configurables pel gestor turístic.
Sistema pensat per implantar tant a oficines de Turisme com a privats, per conèixer l’opinió d’aquells que no passen per les nostres instal·lacions.

DEMANA’NS INFORMACIÓ:

Tel: 938601632 / 647735293 
info@greselyfarre.com